
PLATS

-
Canelons de confit d’Ànec, Espinacs i Espàrrecs
-
Canelons de Peix i Gamba Vermella
-
Coca Mediterrània amb Llagostins saltejats, verduretes i pinyons
-
Orada farcida de Ratatouille amb Tagliatielle de verdures
-
Tronc de Tonyina Vermella al Grill Saltejat amb Fonoll i Cherrys Escaldats
-
Vieires Rostides, tempura de verduretes i Foie Poêlé
-
Corball a baixa temperatura, puntes d’espàrrec, Carxofes i suquet de Gambes
-
Salmó Cruixent amb Cebetes, Tomàquet Cassé a les Fines Herbes
-
Melós de Vedella a Baixa Temperatura amb parmentier de patata
-
Espatlla de Xai sense feina amb mil fulls de patata i cebetes
-
Cuixa de Xai desossada i farcida amb Panses i Pinyons
-
Pollastre Farcit de Mousse de Foie i Bolets amb Roti de Patata
-
Timbal de Garrinet sense feina
-
Filet de Vedella amb Escalopa de Foie i Salsa Perigourdine