PLATS

  • Canelons de confit d’Ànec, Espinacs i Espàrrecs 

  • Canelons de Peix i Gamba Vermella

  • Coca Mediterrània amb Llagostins saltejats, verduretes i pinyons

  • Orada farcida de Ratatouille amb Tagliatielle de verdures 

  • Tronc de Tonyina Vermella al Grill Saltejat amb Fonoll i Cherrys Escaldats  

  • Vieires Rostides, tempura de verduretes i Foie Poêlé 

  • Corball a baixa temperatura, puntes d’espàrrec, Carxofes i suquet de Gambes 

  • Salmó Cruixent amb Cebetes, Tomàquet Cassé a les Fines Herbes

  • Melós de Vedella a Baixa Temperatura amb parmentier de patata 

  • Espatlla de Xai sense feina amb mil fulls de patata i cebetes

  • Cuixa de Xai desossada i farcida amb Panses i Pinyons 

  • Pollastre Farcit de Mousse de Foie i Bolets amb Roti de Patata 

  • Timbal de Garrinet sense feina 

  • Filet de Vedella amb Escalopa de Foie i Salsa Perigourdine