PLATS
-
Raviolis de Porro i Gamba vermella, micro mesclum amb crema de marisc safrà
-
Pollastre Farcit de Mousse de Foie i Bolets amb Roti de Patata
-
Orada farcida de Ratatouille amb Tagliatielle de verdures
-
Vieires Rostides, tempura de verduretes i Foie Poêlé
-
Melós de Vedella a baixa temperatura amb parmentier de patata
-
Salmó Cruixent amb Cebetes, Tomàquet Cassé a les Fines Herbes
-
MilFulls de Foie i Poma caramel·litzat, Crostinis i amanida de contrastos
-
Espatlla de Xai sense feina amb mil fulls de patata i cebetes
-
Lluç a baixa temperatura, puntes d’espàrrec, Carxofes i suquet de Gambes
-
Coca Mediterrània amb Llagostins saltejats, verduretes i pinyons
-
Filet de Vedella amb Escalopa de Foie i Salsa Perigourdine
-
Tronc de Tonyina Vermella al Grill Saltejat amb Fonoll i Cherrys Escaldats