PLATS

  • Raviolis de Porro i Gamba vermella, micro mesclum amb crema de marisc safrà 

  • Pollastre Farcit de Mousse de Foie i Bolets amb Roti de Patata 

  • Orada farcida de Ratatouille amb Tagliatielle de verdures 

  • Vieires Rostides, tempura de verduretes i Foie Poêlé

  • Melós de Vedella a baixa temperatura amb parmentier de patata

  • Salmó Cruixent amb Cebetes, Tomàquet Cassé a les Fines Herbes 

  • MilFulls de Foie i Poma caramel·litzat, Crostinis i amanida de contrastos

  • Espatlla de Xai sense feina amb mil fulls de patata i cebetes 

  • Lluç a baixa temperatura, puntes d’espàrrec, Carxofes i suquet de Gambes 

  • Coca Mediterrània amb Llagostins saltejats, verduretes i pinyons 

  • Filet de Vedella amb Escalopa de Foie i Salsa Perigourdine

  • Tronc de Tonyina Vermella al Grill Saltejat amb Fonoll i Cherrys Escaldats 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now